Sodastream Spirit

Brusmaskin Spirit fra Sodastream

Kjøp Sodastream Spirit best i test

Kjøp Sodastream Spirit

Når noen spør meg hvilken brusmaskin de skal velge så pleier jeg å svare at de skal kjøpe en som er på tilbud der og da, har bra med tilbehør som flasker og gjerne essens med på kjøpet og som er fin nok av utseende til at den kan stå fremme på kjøkkenbenken. For det er ikke noen særlig forskjell på de ulike modellen fra Aarke, Kitcheaid, Aqvia og Sodastream. De bruker samme gass så det koster det samme å lage brus med dem og de er stort sett også like enkle å bruke. Bubliq derimot er ett merke som skiller seg ut fordi med dem kan du tilsette kullsyre i annet enn vann. Så om du vil lage «champagene» av hvitvin kan du se på Bubliq

Men for noen år siden (i 2017) var det en test som ble gjort av TV2 Hjelper Deg og da var det Sodastream Spirit som vant. Selv om det har gått en stund siden testen, så er det lite nytt på markedet så det er verdt å kikke på den. Du finner testen her.

Spirit er en en enkel og billig maskin, slank, med ett moderne utseende. I svart eller hvit, den består stort sett av glatt plast som er lett å tørke av men har også detaljer med litt struktur i overflaten noe som gjør den litt mer spennende.

Spirit har en smart låsemekanisme som gjør det enkelt å låse fast flasken uten å vri den på plass.

Leveres med: Pet-flaske, 1 liter og 1 stk kullsyrepatron på 60 liter (rekker til ca 60 liter vann).

Mer info om/kjøp Sodastream Spirit