Sodastream brusmaskin Duo

Sodastream Duo

Duo er en av Sodastream sine siste modeller og navnet Duo spiller visstnok på at du kan bruke både glassflaske og plastflaske til maskinen og at begge deler følger med. Så dette er vel en brusmaskin for de som vil ha en glassflaske på bordet fordi det ser penere ut, noen annen fordel ser jeg ikke for glass vs. plast.

En annen ting med Duo den har «justerbart» kullsyrenivå. Jeg har ikke prøvd den så jeg vet ikke hvordan det virker men det går strengt tatt på billigere Sodastream maskiner også selv om det trengs litt øvelse.

Mer info om/kjøp Sodastream Duo

En siste ting som skiller den fra andre modeller er at den har gassflaske med Quick Connect. Javel? Om du har hatt kullsyremaskin før så spør deg selv hvor ofte du skifter kullsyrepatron og hvor lang tid det tar? Jeg måtte teste og det tok 8 sekund å sette i en ny patron på en gammel modell og 6 sekund å fjerne den igjen. Det tar vel noen sekunder med den nye også så la oss anta at du sparer 5 sekunder hver gang du skifter, så om du skifter en gang i måneden «sparer» du ett minutt i året. Og Duo bruker selvfølgelig en ny type gassflaske som er eksklusiv for Sodastream. Så da er det slutt på å kunne låne av en venn om du går tom (om ikke vennen også har Duo da), du kan ikke lenger bruke Wassermax eller AGA sine flasker om den lokale butikken er tom for Sodastream eller om disse er på tilbud. Og om du har hatt kullsyremaskin fra før så får du ikke brukt de gamle kullsyreflaskene lengre. Nå er det pant på disse så det er mulig du kan bytte kostnadsfritt, men det ser ut som at den nye flasken er dyrere. For å oppsummere så er jeg skeptisk til dette på samme måte som jeg er skeptisk til at jeg trenger forskjellige ladere til hver j**la dings jeg kjøper.

Mer info om/kjøp Sodastream Duo